Despre Noi

CINE SUNTEM

Suntem o echipa tanara, pregatita si ambitioasa, abordam fiecare proiect cu aceesi seriozitate si atentie respectand procedurile de executie si normele tehnice in vigoare.

Ppersonalul de conducere si cel de executie lucreaza conform procedurilor proprii, adaptate activitatilor si specificului firmei astfel incat sa putem avea cele mai bune rezultate cu minimum de costuri, aceasta conditie fiind obligatorie in contextul actual de evolutie a pietii.

Pentru toate lucrarile pe care le executam suntem autorizati de autoritatile in domeniu si detinem dotarile si personalul specializat si autorizat, necesare pentru respectivele categorii de lucrari.

Avem posibilitatea de a oferi consultanta in conceperea sau modificarea proiectelor de anvergura , avand la baza normativele in vigoare raportat la optimizarea costurilor de executie si a consumului de energie ulterior al beneficiarului.

Principalii nostri clienti sunt investitorii si companiile cu capital privat, lucrarile executate pentru acestia fiind obtinute in urma licitatiilor sau selectiilor de oferte transparente, avand ca factori de selectie pretul si calitatea materialelor dar si a executiei  lucrarilor.

Am obtinut contracte cu autoritati contractante in urma procedurilor de cereri de oferta – licitatii publice S.E.A.P.,  castigarea acestora fiind rezultatul celei mai bune oferte de pret, respectand cerintele din caietele de sarcini publicate.

Toate contractele au fost finalizate cu succes, pastrandu-ne cele mai bune relatii cu beneficiarii nostri de la care avem recomandari foarte bune .